12 de juliol 2006

Projectes tecnico-científics

Avui via vilaweb he descobert un projecte de fer un nou ictineu, via barrapunto redescobreixo un projecte de satèl·lit català, en una notícia sobre satèl·lits universitaris.

Del sallesat no en voldria parlar, perquè sembla mig abandonat, si més no la web no sembla actualitzada i li falta molt dinamisme, es a dir li falta molt de màrqueting i fa aquella desagradable sensació de projecte universitari que oblida el futur i les perspectives, i així està, sense cap donatiu.

Del ictineu hi ha més coses a dir, penso que en fan la propaganda massa d’hora, haurien d’haver acabat el web abans de fer-ne propaganda, però no sempre els temps els pots marcar com vols i a vegades cal moure les coses abans que estiguin madures, si no és podreixen.

A mi m’agradaria tenir la iniciativa, els coneixements i l’empenta necessaris per poder tirar endavant alguns projectes d’innovació que porten associats a això material formatiu i futurs projectes industrials.

Sé que per que tot això tingui sentit cal que s’hi posin calers però, malgrat algunes noticies pessimistes que he llegit darrerament, si els innovadors presenten les coses d’una manera adequada de diners n’hi ha, el que no podem pretendre és viure de renda d’una idea.

Suposo que ja toca

Vaig voler començar una cosa però per variar la realitat m'ha passat per sobre. És evident que no me n'estic sortint de la mateixa m...