16 de novembre 2006

Sumant raons

Qui digui que en aquests temps moderns no es perden originals en bars és que no em coneix. Aquest any ja porto perdudes dues llibretes amb apunts per aquest bloc i per altres cosetes que estic preparant.

Ja fa dies que dono voltes al que està passant. He llegit molts nervis pels citadans-funcionàris, moltes interpretacions esotèriques sobre l'entesa -veig que el país en el fons no ha perdut l'humor negre- i teories al•lucinants sobre les causes del desastre de les rodalies de RENFE. Però avui he sentit una raó sensata: Som eixamplacèntrics. Si més no els mitjans de comunicació que no són castellanacèntrics ho són.

Certament començo a estar cansat de sentir tonteries, de jutjar bons i dolents segons ens diuen que han de ser els opinadors oficials del correctepensamisme i oblidar-nos de coses realment importants, que no són que els funcionaris puguin imposar la seva llengua a la colònia.

2 comentaris:

EVF ha dit...

Em deixes intrigat... quines són, les coses realment importants? (no és que digui que la imposició del castellà a la colònia en sigui una, només vull dir que, si aquesta no n'és una, quines hi ha?)

Anònim ha dit...

Sobre el realment important i l'autoritat que permet dir si una cosa és o no important en podríem fer un llibre o dos.
El problema és que estem fent massa cas al partit dels funcionaris i massa poc a problemes greus com les rodalies RENFE, els ferrocarrils catalans a Igualada o que fem o deixem de fer amb la MAT a banda de fotre patades per elevació a veure si el problema ens el resol algú altre.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...