05 de novembre 2007

Canvi d’imatge

Alguns en diuen madurar, d’altres fugir. Jo en dic, simplement, maquillar la bèstia segons el moment. Ben mirat no és tant simplement. Fa dies que tinc ganes de farcir una mica el bloc.
Un bloc, si més no aquest, no pretén ser un fet només onanista malgrat que tot bloc, penso, és principalment una manera d’estimar-se. D’estimar-se a si mateix i a algunes circumstàncies que ens envolten.
Ja fa temps que volia donar una mica més de vida al bloc, afegir-hi coses més o menys permanents i ajudar una mica a la interactivitat. No sé si me’n sortiré, perquè la continuïtat i aquest bloc han estat renyides i a la meva edat és difícil canviar.
De moment començo amb una enquesta sense sentit, com tantes altres coses. A veure si algú té l’humor de dir-hi alguna cosa.
Finalment, no sé si els que em llegiu no comenteu res perquè no hi ha res a comentar o per alguna altra raó, però m’agradaria poder llegir comentaris més sovint, perquè seria senyal de que he aprés a escriure.

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Segueix volant Esparver i digue-ns el que es veu de dalt estant.

esparver ha dit...

Gràcies xiruquero. De tota manera em penso que em farà falta netejar-me les ulleres.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...