14 de desembre 2007

Esparver spanish tour i preguntes sense resposta

Aquests dies estic més callat que de costum perquè, entre d’altres, coses estic recorrent el Regne d’Espanya per feina.
Per sort no he de vendre res, aquesta feina ja la va fer algú altre en un altre moment. Per sort els clients són agradables i col·laboradors (segurament és el gremi, però potser també és que la necessitat fa miracles).
Però allò és un altre planeta. I no ho dic perquè hagi vist estanqueres enganxades als monitors (no he vist cap senyera enganxada a un monitor de cap empresa del país). Ni tant sols perquè la radio sembli el sermonari d’un predicador que esmorza fel (de la tele val més no parlar-ne).
Però és un altre planeta perquè viuen en un món paral·lel. O potser som nosaltres que vivim a un món paral·lel.
De tota manera he de dir que Castella malgrat el fred, m’agrada. I el dia que comencin a entendre que hi ha món més enllà de Madrid ja podem començar a arremangar-nos.

Ja aquí em queden moltes coses al tinter i no sé si parlar-ne. Passen coses i el to de fons és diferent al progressísticament correcte. Estarem al principi de la fi de la internacional progressista papanates? Farem la fi dels cagaelàstics i l’apocalipsi climàtica ens enfonsarà a la fi dels temps? Ens arruïnarem tots plegats? On són els croats de l’avortisme ara que els tanquen clíniques i no surten al carrer? Les veritats de fa uns anys són menys veritat? Hem començat a entendre que confonem relativisme moral i dogmatisme distint? Nevarà diumenge? Tindrem restriccions d’aigua a Barcelona aquest hivern? Té sentit anar fent neu artificial quan tenim buits els pantans?

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Caram, si que t'ha "inspirat" aquest viatge per les Espanyes...
Déu n'hi dó el gruix de les preguntes.

esparver ha dit...

Puff. Conduir moltes hores passant d'una radio a l'altra dona per això i més.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...