20 de març 2008

Enllaços trencats

Estava repassant articles antics, per anar corregint, reescrivint, ordenant i posant en solfa aquest bloc. D'entrada ja sabia que la informació que hi ha a internet és fugissera, no té coherència en el temps. Això no és problema, ara per ara no he esborrat cap article, per si algú l'ha enllaçat. Tampoc he canviat el contingut de cap article, les coses són el que són en cada moment. De moment m'he limitat a corregir les faltes d'ortografia que he detectat (segurament n'hi ha moltes més, a més encara no he acabat de mirar-m'ho tot).

Però m'he trobat amb un problema que no m'esperava: hi ha enllaços significatius a pàgines que ja no existeixen i no sé que fer. Us deixo una enquesta per si podeu ajudar-me.

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Els enllaços tenen aquest problema, en efecte.
Jo no en conec pas la solució, per això no m'hi escalfo massa el cap.
Sí que m'agrada, tot i que posi enllaços, explicar molt breument què diu cada enllaç que poso, així pot donar-se coherència a l'article llegit, sense que els enllaços esdevinguin imprescindibles.

esparver ha dit...

Sí, tens raò amb que és bo fer un petit comentàri de la cita, de fet n'he trobat que no recordo ni tant sols que citava.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...