08 de juny 2009

Reflexions post... electorals

Ja hem votat (alguns). Malgrat la que està caient els del PSC-PSOE (combineu-ho com pugueu) han tornat a guanyar a Catalunya, com sempre que no votem per la Generalitat...

Esquizofrènia, telecinco, total acaben manant sempre els altres?

Segurament tot això i molt més.

A Espanya surt un diputat obertament xenòfob (UPD) provinent de l'esquerra, perquè l'esquerra no es salva d'aquests pecats malgrat que sigui l'esquerra qui etiqueti això de pecat mortal.

Al principat som integristes religiosos i, naturalment, votem PSC.

A les illes i a València ja s'ho faran, a vegades els principatins volem donar lliçons que no hauríem de donar. No hi tenim dret.

Del sobiranisme, independentisme i altres ismes que comencem a afegir-los al papanatisme (jo el primer) en parlaré un altre dia, perquè a vegades sembla que en nom de les maximitzacions el que fem és el paperina.

No entenc què a Convergència celebrin aquests resultats. Els de Esquerra mengen a part, ja ho sabem.

No entenc tota aquesta forolla que fem sobre una suposada abstenció sobiranista, que segur que hi és, però si hi ha qui prefereix desertar perquè els que es presenten no són perfectes, pitjor per tots però ja s'ho faràn... No farem país des de la dimissió.

4 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Difícil de treure'n l'entrellat de tot plegat. Les motivacions mai s'acaben d'aclarir, em sembla.

esparver ha dit...

Segurament, però ha arribat un moment que la república dels purs comença a cansar-me i penso que només és una excusa per tenir la consciència neta.

Droblo ha dit...

¿UPD xenófobo? A mi me descoloca ese partido pero no creí tuviera problemas con las razas...

esparver ha dit...

Droblo, he escrit xenòfob, no racista.
És xenòfob a tot el que consideren estrany a la seva Espanya monolítica i monolingüe.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...