16 de juny 2011

Cansat

Qui de bona fe es pensa que "els indignats" són una colla d'espontanis sense cap organització al darrera, patina.
Qui es pensa que el que va passar ahir era inevitable no ha fet un anàlisi gaire acurat del que passa.
Però si ens creiem els vídeos intoxicants com el que s'està fent servir per acusar als mossos de provocar els aldarulls simplement la nostra candidesa és colossal.

Deixo a banda el numeret del conseller Puig (en un país normal ja estaria destituït, però si vam aguantar quatre anys al tàndem Saura-Boada podem aguantar-ho tot) en ocasió de la roda de premsa de l'inefable Arcadi Oliveres.

Però no tinc ganes de deixar passar la roda de premsa que va fer en nom de Justícia i Pau. Ja sabem que Justícia i Pau és ell i ell és Justícia i Pau. Sempre he tingut problemes amb els venedors de veritats absolutes i amb els posseïdors de la veritat i del progrés. Viuria millor si fes cas a un professor que vaig tenir que en pau descansi que ens deia allò de "burro, no pensis". Però tinc el problema que penso pel meu compte i no aguanto gaire bé l'autoritat. Menys encara la que es disfressa de col·lega.

La convocatòria de concentració d'ahir es deia "aturem el parlament". Si dones suport als indignats però com va dir el senyor Oliveres ahir no estàs d'acord a aturar el parlament ho has de dir abans que li fotin la bossa d'escombreries pel cap a l'honorable Boada. Dir-ho després mentre seguim donant suport al moviment són ganes de fer el préssec.

Per cert, sense especials ganes de tocar la pera, ja que Justícia i Pau donen suport als indignats amb tot especialment amb els bancs, ja han renunciat a l'ajuda que reben d'UNNIM?

5 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

No et cansis encara, Esparver, que si Déu vol te'n quedes moltes per veure!

esparver ha dit...

Pot ser la calda, o ves a saber què, però aquesta sensació de que pensar és un llast cansa molt.

Papitu ha dit...

Pensar ho fem tots, i sovint massa. El que cal és pensar bé. Dita aquesta obvietat, et secundo plenament. Aquests dies m'he fet un tip de dir "veieu, jo ja ho deia!". (I aviam si quedem un dia per dinar i fer uns beures.)

esparver ha dit...

Papitu, estàs a la llista de gent que he de trucar urgentment...
Aquest cop l'enllaç és deliciós.

Per cert, no em tinguis en compte les comes que falten.

Bisaur@Byte ha dit...

Ai!! innocents que som tots

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...