21 de setembre 2020

Deixar de mirar Madrid

 Avui hem tingut una d'aquelles fotografies de l'Espanya de los doscientos quilómetros que tant els agrada. Un gran desplegament de banderes (espanyoles i aquell esperpent antivexicol·lògic que tenen de bandera de la CAM) de fons per dir, fonamentalment, que Madrid és Espanya i que Espanya és Madrid. La resta existim només per servir Madrid. i així anar fent.  

De tota manera el que més em preocupa és que aquí (per aquí cadascú entendrà el que vulgui) seguim mirant només a Madrid. D'aquí quinze dies Madrid haurà de tancar d'una manera o altra i aquí ens tornarem histèrics per tancar les escoles (de moment segueixen la progressió esperable i tindrem uns quants grups tancats i al voltant del 10% de les escoles amb algun grup tancat... Ni bo n dolent, hi ha coses que són pràcticament deterministes). El que no és esperable és que tinguem els hospitals com els té ara Madrid. 

Però ens posarem nerviosos perquè, fins i tot els més indepes, només mirem a Madrid.

En fi. Viva Cartagena i mireu al món. Serà millor per tots.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...