13 de setembre 2020

Diumenge de passió

Ja sé que això no existeix però avui és el diumenge on moren les vacances escolars i en alguns llocs avui celebren la festa de Sant Vicent Ferrer (buscant una cosa he trobat que els anglicans també el veneren, sempre estem a la banda on tot ve que cau) per tant no trobo res millor que dir que aquest diumenge és el diumenge on comença la passió amb l'obertura demà del curs escolar més divertit des de fa molts anys.

A casa, naturalment, no tinc preparades ni la quarta part d'eventualitats que pot dur aquest curs amb dos canalles a primària i amb les seqüeles de les moltes coses que pengen d'aquí i d'allà; tant laborals com personals i familiars.

Confiem en el seny de la gent (que veient els grups de whatsap escolars no sé com anirà) i en la voluntat de fer més de tots els que hi estem implicats. Que a cadascú li arribi la força d'on cregui que li arriba però ens farà molta falta si no volem parar bojos.  

 

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...