23 de novembre 2010

El bon cosmopolita

No ha arribat mai a Fogars, no sap on és i se li en fot.
Això sí, llueix una magnífica fotografia de les torres bessones, del barri llatí de París o, potser, d'agun altre temple del progrés o la revolució.

Hi ha qui diu que l'ha vist fotografiant lleons a Tanzania o fent trekking a l'Himalaia. No té cotxe, segurament tampoc carnet per menar-lo. No serveix per dur-te a cap lloc interessant.

Li fan mandra les tradicions i la barretina, t'ho diu mentre escolta música folclòrica d'altres terres. L'aburreix la sardana, però no gosa criticar el flamenc: l'han fet patrimoni de la humanitat merscudament, no com aquests cants confessionals de sibil·les o aquestes torres humanes que només existeixen per onanisme nacionalista.

Ell és ciutadà (del món) i es pensa que el mite de Babel parla de llengua.

Santa inocència.

A més a més creu que pensa que els incultes són els altres.

2 comentaris:

Pilotilles ha dit...

Això calia dir-ho fa uns deu anys, pel cap baix. Per sort, els qui avui dia encara creuen en la trampa cosmopolita és perquè han fet un immens d'exercici no voler-hi veure. Com els creacionistes dels EUA. O això em sembla.

esparver ha dit...

Home, fa deu anys no tenia bloc... i ja ho deia.
Malgrat tot la quantitat d'ulleres que caldria repartir és immensa.

Suposo que ja toca

Vaig voler començar una cosa però per variar la realitat m'ha passat per sobre. És evident que no me n'estic sortint de la mateixa m...