23 de maig 2007

Mossos

Saura atacat pel punxò
Si fem les coses malament, resulten malament.
Això que pot semblar una tautologia sembla que els nostres polítics i creadors d'opinió (dir-ne intel·lectuals és tan agosarat que no m'atreveixo a fer-ne ús) no se n'han acabat d'assabentar.
Si manca rigor a l'hora d'analitzar les coses acaben explotant a la cara de la gent.

Durant el pujolisme molts dels pensadors de la pijo-esquerra propera al PSC a IC i als Ciutadans (quan encara es pensaven que si s'acabava el pujolisme es convertirien en els reis del mambo de la ma del PSC) van escampar brames com la dels mortadelos de la policia d'en Pujol.

Ara sento que hi ha alguns prohoms de CiU que demanen el cap del conseller actual mentre es dediquen a amplificar els esgarrips dels okupes.

Certament el conseller no ha estat gaire afortunat, però la relliscada més gran va ser el dia que va posar un ideòleg sense massa sentit de govern com a responsable polític, ara el problema és que si el treu no sabrà que fer-ne.

Sincerament, esperar que a l'era no t'empolseguis és fomut però si fem les coses malament a més farem el ridícul. Però quan gent del teu propi partit escampa cartes per fotre't fora potser hauries de plantejar-te si té massa sentit seguir, o si al teu partit li sobra una mica llast.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Las últimas noticias sobre Ciutadans:

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

El Blog del Ciudadano Ubú

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...