17 d’abril 2019

Conservadors

Les eleccions les guanya sempre, sempre, la opció més conservadora per d’esquerres que sigui (sí, l’esquerra pot ser molt conservadora. De fet a casa nostra –i, especialment, al regne- el màxim conservadorisme és d’esquerres). Només falla quan hi ha una revolució o un esfondrament en curs. O quan el resultat és completament indiferent.

Això ho sabem els que, com el dimoni, som prou vells antropològics per poder veure-hi una mica més enllà de la part POP de l’acadèmia.

Ara ens preguntem, ho hem de fer, si aquestes eleccions (aquest cicle) són normals o revolucionàries i la resposta és que són indiferents. Per això a Espanya guanyarà el més conservador (PSOE) i a Catalunya passaran coses irrellevants surti el que surti a les espanyoles.
Bé, irrellevants del tot no. Però sí de cara a Espanya. Això si és compleix el que diuen i els del triangle no tornen a guanyar les enquestes i perdre les eleccions, que no ho descarto.

¡ O nosotros o el Caos!
¡¡ El Caos, el Caos!!
Es igual, tambien somos nosotros.

Cal dir que, si més no a la circumscripció de Barcelona, aquestes espanyoles hi ha possibilitats que facin entrar un element distorsionador més (no pel candidat, què és sistema, si no per el tipus de coalició que el sustenta) que si entren mourà bastant el tauler a les municipals i al festival d’eurovisió.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...