Quatre a casa

El temps va passant i la família creix (sí, una part de la causa del meu silenci és que el niu té un pollet més). Sí, un nen et canvia la vida i, en contra del que jo -sempre innocent- pensava, dos es converteix en una bogeria. També hi ajuda que estigui en una cruïlla professional plena d'urgències, esperances i dificultats.

Aprofito que ara hi ha una mica de tranquil·litat a casa per anar posant al dia tot de cosetes col·laterals que no acaben de fluir com cal. De fons música, un cd que m'ha arribat i em reconcilia amb part de la meva història, si més no de la desitjada. I reflexionar, aquell que va dir que un filòsof havia de ser solter sabia de què parlava.

Costa molt fer res quan t'adones que els manuals no serveixen per gaire res. I no només parlo dels nens. Sovint sembla que els consells parlen d'una mena de món ideal amb temps elàstic i sense lletres per pagar. Aleshores només pots fer una cosa, mirar endavant, intentar abstreure't dels brams de la canalla i oblidar-te de lluites que són per demà passat (les deixes pels ociosos i pels que n'han de viure, tu ja faràs quan toqui i mentrestant el teu dia a dia serà coherent amb el que anheles).

Comentaris

Xiruquero-kumbaià ha dit…
Caram Esparver, que sigui ENHORABONA!!
Dos esparverets al niu ja fan patxoca. Et toca afinar la vista per caçar, amb una boqueta més. Felicitats.
Et dono la raó en què els manuals, pel què fa als fills, no serveixen de res. Absolutament de res. També en això tant important s'ha d'aprendre sobre la marxa, s'ha d'aprendre a caminar caminant.
Salutacions cordials.
esparver ha dit…
Gràcies. De patxoca en fa molta, però entre uns i altres això ratlla la bogeria.

Entrades populars d'aquest blog

Ressaca

Treure's la màscara

Destret