01 de juliol 2005

Prosa

El verb i la sintaxi.
Paraules encadenades, sense més randes, sense estructura.
El ritme es l'essència del vers, però la prosa sense ritme no es res. I don't mean a thing (if ain't got that swing).
El que encara no se que és, és la poesia. La poesia no és vers ni tant sols és cançó, però si no ho pot ser no funciona, ni s'aguanta.

El vers va acabar picant, com els telers, marcant un ritme insofrible. El ritme requereix de dolçor... i d'encant elegant. I don't mean a thing (if ain't got that swing).

Jo no en se, no n'he sabut mai. El vers ajuda a seguir el ritme, però la poesia no és això, igual que ballar no és fer passos. Però els passos, la sintaxi, són el suport per anar tirant. I don't mean a thing (if ain't got that swing).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No t'hi capfiquis gaire: la qüestió és anar posant paraules una darrere de l'altra, si després de tot, les paraules manifesten un sentiment o exposen un pensament, millor que millor: ser tu mateix, que els altres que vinguin ja tancaran la barrera del missatge.

Anònim ha dit...

No, si capficar-me ja fa temps que no ho faig. Capficar-se massa és una palla mental i un ja no té edat per rentar la roba a ma si pot fer-ho a màquina.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...