07 de desembre 2005

Signes

Les paraules i les accions mai no són gratuïtes, i tampoc són neutres.
La veritat no és la no mentida. De fet, es pot mentir sense dir cap mentida, sobretot si aconseguim pervertir les paraules. Jo no crec en les teories conspiratòries de la historia, ni tant sols penso que hi hagi cap poder capaç de planificar la història a mig termini, hi ha corrents de fons que arrosseguen les paraules, però la gent té una consciència que no es canvia per reial decret.
La meva tesi de fons és que els grans moviments ideològics ho són en funció de la seva capacitat d'influència en la construcció i control dels símbols.
Sé que no és original, de tota manera no en se qui ho ha teoritzat, misèries de no ser acadèmic.
Quan alguns preconitzen la supressió de les banderes el primer que van fer va ser inventar-ne de noves, a més, amb molta força simbòlica.
De fet els únics que realment no han volgut banderes ho han fet perquè ells mateixos són la bandera, a més, onanista.
Cada símbol té el seu propietari, i si l'usa un que no n'és l'amo, o fa el ridícul o ens hi fem mal. Espero que les darreres jugades simbòliques dels senyors del nom d'España es quedin només en el ridícul.

Jo i la família

Com que això no ho llegeix ningú en puc parlar. Duc molt malament la relació amb el món i singularment amb la família perquè al meu cap tot ...