25 de febrer 2004

Plujim

El dia es trist, fins per a mi que m’agrada la tardor. El fred i la pluja, d’aquesta que no és ni tant sols pluja de veritat, fan trist el dia, no se massa perquè. Segurament la percepció del dia té més a veure amb la relació que té amb un mateix que el temps objectivable. Això no se massa a tomb de que ho dic, però suposo que té a veure amb la crisi cíclica que passem alguns tecnòlegs que a part de jugar amb la tecnologia a vegades ens agrada reflexionar sobre el futur, no només sobre el futur de les tecnologies si no també sobre la naturalesa humana i si a part de la persona humana, la persona divina (en clar desprestigi a la cultura occidental) ara anem cap a la persona tecnològica. Segurament seguiré parlant-ne, ja ho veurem.

03 de febrer 2004

Projectes

Sens dubte a la vida, com deien els savis, hi ha un moment per cada cosa i el meu moment es el de començar coses i activar les que tenia parades. No enumeraré els projectes en que estic emmerdat, però si que m’he decidit a escriure en aquest diari els passos nous dels projectes que afectin internet.

Suposo que ja toca

Vaig voler començar una cosa però per variar la realitat m'ha passat per sobre. És evident que no me n'estic sortint de la mateixa m...